Speeddaten met interieuradviseur en architect

Reeds plaatsgevonden


Op 6 zondagmiddagen in de tentoonstelling Rietvelds Meesterwerk: Leve De Stijl! in het Centraal Museum de mogelijkheid tot een speeddate met een interieuradviseur of architect. Elke dag is er beschikbaarheid voor zeven gesprekken. Reserveren kunt u doen via: 030-2362393 (di t/m vr van 10 – 13 uur) of rondleidingen@centraalmuseum.nl

In deze speeddatesessie van een half uur krijgt u persoonlijk advies over uw interieur of de ruimtelijke mogelijkheden van uw huis. Zie hieronder met wie u in gesprek kunt.

José Kruythoff - interieuradviseur
José gaat met je op zoek naar ‘jóuw huis’ en jóuw stijl. Ze laat je zien dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt. Net als Rietveld kijkt ze samen met jou met onconventionele ogen naar de mogelijkheden van ruimtes en helpt je persoonlijke keuzes te maken! Een concrete vraag en het meenemen van foto’s, tekeningen of plattegrond wordt aangeraden.

Data: zondag 19 maart en 11 juni

Shyla Rietveld – architect
Architect adviseert tijdens het speeddaten de bezoeker over de ruimtelijke mogelijkheden en kwaliteiten van het huis en hoe deze kunnen worden geoptimaliseerd. Een creatieve invulling met aandacht voor de behoeften, wensen en financiële mogelijkheden van de bewoners, waarbij leefbaarheid en mogelijke doorgroei naar een volgende levensfase in ogenschouw worden genomen.

Data: zondag 30 april en 14 mei

Bas Rozenbeek (How architecten) – architect
Een huis in 30 minuten? Ontwerp samen met architect Bas Rozenbeek van How architecten het huis dat bij u past.

Data: zondag 26 maart en 21 mei

 

Wanneer

  • Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Reviews

Terug naar overzicht